Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze mannā
- 1 glāze izsijātu miltu
- 250 ml kefīra
- 1 tējkarote dzēstas sodas
Pildījums pēc izvēles:
- bumbieri, banāni, āboli, vīnogas, halva utt.
Pagatavošana
- Sakuļ olas ar cukuru, ja kuļ ar putojamo slotiņu, tad 3 minūtes, ja ar mikseri, tad 1 minūti.
- Pievieno kefīru, miltus, mannā - kārtīgi samaisa.
- Pievieno dzēstu sodu - samaisa.
- Pievieno pildījumu.
- Mīklu atstāj uz 20-30 minūtēm, lai mannā uzbriest.
- Mīklu lej ātri vārāmajā katlā, ieslēdz režīmā "cepšana", cep 1 stundu, vai arī, lej ietaukotā veidnē un cep sakarsētā krāsnī.
- Gatavu pīrāgu rotā ar iebiezināto pienu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!