Tefteļi tomātu-skābā krējuma mērcē

Tefteļi tomātu-skābā krējuma mērcē Foto: Tefteļi tomātu-skābā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 100 g rīsu
  • 3 baltmaizes šķēles
  • piens
Mērcei:
  • 350 g kečupa vai tomātu pastas
  • 350 g skābā krējuma
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Rīsus izvāra.
  2. Baltmaizes šķēles mērcē pienā, tad tās nospiež un samaisa ar malto gaļu.
  3. Pievieno rīsus, pieber sāli, piparus - samaisa.
  4. Mērcei samaisa kečupu vai tomātu pastu ar skābo krējumu.
  5. Ja mērce sanāk pārāk bieza, var pievienot mazliet vārīta ūdens.
  6. No maltās gaļas masas izveido nelielus tefteļus.
  7. Tefteļus liek veidnē, pārlej ar mērci.
  8. Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes