Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 100 g rīsu
- 3 baltmaizes šķēles
- piens
Mērcei:
- 350 g kečupa vai tomātu pastas
- 350 g skābā krējuma
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Rīsus izvāra.
- Baltmaizes šķēles mērcē pienā, tad tās nospiež un samaisa ar malto gaļu.
- Pievieno rīsus, pieber sāli, piparus - samaisa.
- Mērcei samaisa kečupu vai tomātu pastu ar skābo krējumu.
- Ja mērce sanāk pārāk bieza, var pievienot mazliet vārīta ūdens.
- No maltās gaļas masas izveido nelielus tefteļus.
- Tefteļus liek veidnē, pārlej ar mērci.
- Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!