Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 1 glāze vārītu rīsu
- 2 cepti sīpoli
- sakapāti ķiploki
- 1 ola
- sāls, pipari
- 3 ēdamkarotes miltu
Mērcei:
- 1 burkāns
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 1/2 glāzes ūdens
- sāls, pipari
- zaļumi
- ķiploki
Pagatavošana
- Maltajai gaļai pievieno rīsus, sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus, olu - samaisa.
- No gaļas masas veido tefteļus, apviļā miltos, liek ietaukotā veidnē.
- Cep sakarsētā krāsnī 20 minūtes.
- Gatavo mērci - burkānu sasmalcina un apcep, tad samaisa ar visām mērces sastāvdaļām, uzvāra.
- Pēc 20 minūtēm, mērci pārlej tefteļiem un turpina cept 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!