Tefteļi skābā krējuma mērcē

Tefteļi skābā krējuma mērcē Foto: Tefteļi skābā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 glāze vārītu rīsu
  • 2 cepti sīpoli
  • sakapāti ķiploki
  • 1 ola
  • sāls, pipari
  • 3 ēdamkarotes miltu

Mērcei:

  • 1 burkāns
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • 1/2 glāzes ūdens
  • sāls, pipari
  • zaļumi
  • ķiploki

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno rīsus, sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus, olu - samaisa.
  2. No gaļas masas veido tefteļus, apviļā miltos, liek ietaukotā veidnē.
  3. Cep sakarsētā krāsnī 20 minūtes.
  4. Gatavo mērci - burkānu sasmalcina un apcep, tad samaisa ar visām mērces sastāvdaļām, uzvāra.
  5. Pēc 20 minūtēm, mērci pārlej tefteļiem un turpina cept 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes