Sastāvdaļas
Pannakota:
- 400 ml Santa Maria Coconut Milk
- 2 dl putukrējums
- 1.3 dl želejas cukurs, dažādi
- 1 tējk. vaniļas cukurs
- 2 gab. laima miziņa
Garnējums:
- 250 g svaigas zemenes
- 1 ēd.k. grauzdētas kokosriekstu pārslas
Pagatavošana
- Vāriet kokosriekstu pienu un krēmu ar ievārījuma cukuru apmēram pusminūti.
- Tad iemaisiet vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.
- Ielejiet atsevišķos trauciņos un ielieciet ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.
- Papildiniet pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.
Recepti piedāvā Santa Maria Latvija.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!