Taizemiešu pannakota ar kokosriekstu, laimu un svaigām zemenēm

Taizemiešu pannakota ar kokosriekstu, laimu un svaigām zemenēm Foto: Taizemiešu pannakota

Sastāvdaļas

Pannakota:

  • 400 ml Santa Maria Coconut Milk
  • 2 dl putukrējums
  • 1.3 dl želejas cukurs, dažādi
  • 1 tējk. vaniļas cukurs
  • 2 gab. laima miziņa

Garnējums:

  • 250 g svaigas zemenes
  • 1 ēd.k. grauzdētas kokosriekstu pārslas

Pagatavošana

  1. Vāriet kokosriekstu pienu un krēmu ar ievārījuma cukuru apmēram pusminūti.
  2. Tad iemaisiet vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.
  3. Ielejiet atsevišķos trauciņos un ielieciet ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.
  4. Papildiniet pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.

    Recepti piedāvā Santa Maria Latvija.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes