Sastāvdaļas
- nori lapas
- garneles, zivs
- gurķi, avokado, paprika
- 150 g krēmsiera
- 2 glāzes nevārītu rīsu
Pagatavošana
- Ja veido apaļas formas torti, no nori lapām izgriež apļus.
- Ja nori lapas neizmanto, izkārto vārītus rīsus traukā.
- Uz nori lapām liek vārītus rīsus, uzklāj krēmsieru.
- Izkārto zivs gabalus.
- Liek plānas gurķu, avokado vai paprikas šķēlītes.
- Atkal liek vārītus rīsus, uzklāj krēmsieru.
- Liek garneles, ja vēlas, mazliet vasabi mērces.
- Uzklāj nori lapu.
- Liek atkal rīsu kārtu.
- Izkārto zivs gabalus vai garneles.
- Tortes malas var nostiprināt ar nori lapu strēmelēm, vai gurķu šķēlītēm.
- Torti rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!