Sastāvdaļas
● 450 g spageti
● 350 g plānās šķēlītēs sagrieztas Mednieku desiņas
● 1 plāni sagriezts sīpols
● 3 tomāti
● 2 tases svaigu bazilika lapiņu
● 4 plānās šķēlītes sagrieztas ķiploka daiviņas
● sāls pēc garšas
● malti melnie pipari pēc garšas
● 1 glāze rīvēta siera
Pagatavošana
- Lielā katlā lej ūdeni, liek uz vidējas uguns, liek spageti, desiņas, sīpolu, sagrieztus tomātus, baziliku, ķiplokus.
- Pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Visu uzvāra, uguni samazina, vāra uz lēnas uguns, vāku neuzliekot.
- Vāra 8-10 minūtes, pēc noteiktā laika atlikušo šķidrumu nolej.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru, zaļumiem, samaisa un pasniedz.