Sastāvdaļas
● 500 g vistas filejas
● 3 lieli sīpoli
● 4 vidēja lieluma kartupeļi
● 3 olas
● 3 kausētie sieriņi
● 1/2 glāzes jogurta bez piedevām
● sāls pēc garšas
● dilles
● malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Veidni ietauko ar augu eļļu.
- Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs, liek veidnē un uzber sāli.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, liek virsū kartupeļiem.
- Vistas fileju sagriež gabaliņos, gaļu liek virsū sīpoliem, uzber sāli, piparus.
- Sablenderē olas, sieru un jogurtu - pārlej gaļai, izlīdzina.
- Veidni liek sakarsētā krāsnī, cep, kamēr parādās brūngana garoziņa, 10-15 minūtes pirms cepšanās beigām, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.