Sulīgie čebureki

Sulīgie čebureki Foto: Sulīgie čebureki

Sastāvdaļas

  • 4 glāzes miltu
  • 1,5 glāzes ūdens
  • 1 ēdamkarote degvīna
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes cukura
  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Bļodā samaisa malto gaļu ar sakapātiem zaļumiem un sīpoliem.
  2. Citā bļodā izsijā miltus, pielej glāzi karsta ūdens, pieber šķipsniņu sāls.
  3. Mīklu samīca ar rokām.
  4. Atsevišķā bļodā samaisa atlikušos miltus, olu, augu eļļu, degvīnu, sāli un cukuru.
  5. Miltu-degvīna maisījumu samaisa ar mīklu, visu ietin pārtikas plēvē un liek nostāvēties 30 minūtes.
  6. Mīklu izrullē, sadala gabalos, liek nedaudz maltās gaļas pildījuma, katram gabalam aizspiež malas un nostiprina ar dakšiņu.
  7. Čeburekus liek sakarsētā, ietaukotā pannā, cep, kamēr parādās brūna garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes