Sulīgas vistas gaļas kotletes ar Indijas rīsiem

Sulīgas vistas gaļas kotletes ar Indijas rīsiem Foto: Sulīgas vistas gaļas kotletes ar Indijas rīsiem

Sastāvdaļas

  • Indijas rīsi
  • 450 g vistas filejas
  • 100 g šampinjonu
  • 1/2 sarkanās paprikas
  • 150 g Mocarellas siera
  • 2 olas
  • 20 g loku
  • 4 ēdamkarotes trekna saldā krējuma
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1/2 tējkarotes malta čili pipara
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • 50 ml augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes kartupeļu cietes

Pagatavošana

  1. Izvāra rīsus, kā norādīts instrukcijā.
  2. Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos.
  3. Papriku, Mocarellas sieru, šampinjonus sagriež gabaliņos.
  4. Lokus sakapā.
  5. Bļodā samaisa - vistas gaļu, papriku, Mocarellas sieru, šampinjonus, lokus, olas, sāli, maltus melnos piparus, kartupeļu cieti, saldo krējumu, čili piparus, ķiplokus.
  6. No iegūtās masas, ar mitrām rokām veido kotletes, liek sakarsētā pannā, augu eļļā, cep no abām pusēm, uz vidējas uguns, pannai uzliekot vāku.
  7. Kotletes pasniedz ar Indijas rīsiem, rotā ar lokiem un papriku.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes