Sastāvdaļas
- Indijas rīsi
- 450 g vistas filejas
- 100 g šampinjonu
- 1/2 sarkanās paprikas
- 150 g Mocarellas siera
- 2 olas
- 20 g loku
- 4 ēdamkarotes trekna saldā krējuma
- 3 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējkarotes malta čili pipara
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- 50 ml augu eļļas
- 3 ēdamkarotes kartupeļu cietes
Pagatavošana
- Izvāra rīsus, kā norādīts instrukcijā.
- Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos.
- Papriku, Mocarellas sieru, šampinjonus sagriež gabaliņos.
- Lokus sakapā.
- Bļodā samaisa - vistas gaļu, papriku, Mocarellas sieru, šampinjonus, lokus, olas, sāli, maltus melnos piparus, kartupeļu cieti, saldo krējumu, čili piparus, ķiplokus.
- No iegūtās masas, ar mitrām rokām veido kotletes, liek sakarsētā pannā, augu eļļā, cep no abām pusēm, uz vidējas uguns, pannai uzliekot vāku.
- Kotletes pasniedz ar Indijas rīsiem, rotā ar lokiem un papriku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!