Sastāvdaļas
- 4 vārītas olas
- 2 svaigas olas
- 2 piena cīsiņi
- 5 krabju nūjiņas
- 2 ēdamkarotes mannā
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 1 neliels sīpols
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vārītās olas, krabju nūjiņas un cīsiņus sarīvē uz rupjās rīves.
- Sagriežam sīpolus gabaliņos un apcep. Pievienojam pie masas.
- Pievienojam svaigās olas, majonēzi mannā, miltus, sāli un piparus.
- Visu kārtīgi samaisām.
- Ar mitrām rokām veidojam kotletes un apcepam sakarsēta pannā augu eļļā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!