Spinātu krēmzupa

Spinātu krēmzupa Foto: Spinātu krēmzupa

Sastāvdaļas

  ● 1 sīki sakapāts sīpols
  ● 3 ēdamkarotes sviesta
  ● 400 g rupji sakapātu spinātu lapu bez kātiem
  ● 1 ēdamkarote miltu
  ● 250 ml piena
  ● 500 ml dārzeņu buljona
  ● 150 ml saldā krējuma
  ● 40 g rīvētu Parmas siera
  ● 1 ola
  ● sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Pannā sakarsē sviestu, ieber sīpolus un sautē 4 minūtes.
  2. Pievieno spinātus un sautē vēl 10 minūtes.
  3. Iekaisa miltus un maisa, lai neveidotos kunkuļi.
  4. Iemaisa pienu un buljonu.
  5. Pieber sāli.
  6. Uz lēnas uguns vāra apmēram 40 - 45 minūtes.
  7. Ar mikseri zupu sakuļ biezenī.
  8. Bļodā sakuļ saldo krējumu, Parmas sieru un olu.
  9. Nepārtraukti maisot, pielej sakulto krējumu un karsē, līdz zupa sabiezē un pasniedz karstu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes