Spāņu tortilja

Spāņu tortilja Foto: Spāņu tortilja

Sastāvdaļas

  • 100 g kartupeļu
  • 60 ml olīveļļas
  • 1/2 sarkanās paprikas
  • 1/2 zaļās paprikas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote sāls
  • 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
  • 200 g tomātu
  • 100 g saldētas kukurūzas
  • 4 olas
  • 20 g pētersīļu

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo un sagriež apaļās šķēlītēs.
  2. Paprikas sagriež gabaliņos.
  3. Paprikas liek pannā, pievieno sakapātus ķiplokus, sāli, piparus, apcep.
  4. Pēc 5 minūtēm pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus, kukurūzu, kartupeļus turpina cept.
  5. Atsevišķā bļodā viegli sakuļ olas, ar sakapātiem pētersīļiem, sāli.
  6. Kad kartupeļi kļuvuši mīksti, uzlej olu maisījumu.
  7. Pannu liek 200°C temperatūrā, sakarsētā krāsnī un cep dažas minūtes, vai arī, turpina cept uz plīts, uz nelielas uguns.
  8. Gatavu tortilju pasniedz karstu vai aukstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes