Sastāvdaļas
- 100 g kartupeļu
- 60 ml olīveļļas
- 1/2 sarkanās paprikas
- 1/2 zaļās paprikas
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote sāls
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
- 200 g tomātu
- 100 g saldētas kukurūzas
- 4 olas
- 20 g pētersīļu
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un sagriež apaļās šķēlītēs.
- Paprikas sagriež gabaliņos.
- Paprikas liek pannā, pievieno sakapātus ķiplokus, sāli, piparus, apcep.
- Pēc 5 minūtēm pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus, kukurūzu, kartupeļus turpina cept.
- Atsevišķā bļodā viegli sakuļ olas, ar sakapātiem pētersīļiem, sāli.
- Kad kartupeļi kļuvuši mīksti, uzlej olu maisījumu.
- Pannu liek 200°C temperatūrā, sakarsētā krāsnī un cep dažas minūtes, vai arī, turpina cept uz plīts, uz nelielas uguns.
- Gatavu tortilju pasniedz karstu vai aukstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!