Sastāvdaļas
- 4 l vistas buljona
- 4-5 kartupeļi
- 1 burkāns
- 1-2 tomāti
- 3-4 mednieku desiņas
- 1-2 ķiploka daiviņas
- svaigi zaļumi pēc garšas
- 1 paprika
- 1 sīpols
- malta paprika pēc garšas
- asās garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Mednieku desiņas sagriež un apcep uz pannas olīveļļā.
- Pievieno sakapātus ķiplokus, sagrieztu burkānu, asās garšvielas, sagrieztu sīpolu, sarīvētus tomātus, sagrieztu papriku, maltu papriku.
- Cep 5-7 minūtes, kamēr desiņām parādās zeltaina garoziņa.
- Uzkarsē vistas buljonu, pievieno sagrieztus kartupeļus, apceptās desiņas ar dārzeņiem, sāli, garšvielas, sakapātus zaļumus, piparus.
- Visu vāra uz lēnas uguns, 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!