Sastāvdaļas
- 3-4 olas
- 1 glāze saldā krējuma
- 200 g rīvēta siera
- 1 paciņa spageti
- 3-4 vistas filejas
- 4-6 marinēti gurķi
- 3-4 tomāti
- majonēze
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar saldo krējumu un 150 gramiem rīvētā siera, pieber sāli, piparus.
- Vārītus spageti samaisa ar olu - siera masu.
- Makaronu masu liek ietaukotā veidnē.
- Jēlas vistas filejas sagriež gabaliņos un samaisa ar sagrieztiem marinētiem gurķiem, pieber sāli, piparus.
- Gaļas maisījumu liek virsū makaronu masai.
- Tomātus sagriež gredzenos un izkārto uz gaļas masas, virsū uzspiež majonēzes restīti.
- Pārkaisa ar 50 gramiem rīvēta siera.
- Cep 200°C temperatūrā, kamēr siera garoziņa kļūst brūngani - zeltaina.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!