Sastāvdaļas
- 340 g spageti makaronu
- sāls pēc garšas
- 480 g cūkgaļas desas
- 60 g Pepperoni desas (apmēram 30 šķēles)
- 740 g tomātu pastas
- 60 g rīvēta Parmas siera
- 230 g rīvētu sieru maisījuma
Pagatavošana
- Izvāra spageti un liek tos ar sviestu ietaukotā traukā.
- Uz pannas apcep desu, līdz tā apbrūnē.
- Pārliek traukā un uz pannas apcep Pepperoni desu līdz kraukšķīgai garoziņai, apmēram 4 minūtes.
- Uz spageti liek apcepto desu, pārlej tomātu pastu. Uzliek pusi no Pepperoni, tad pārkaisa sieru, un pārējo Pepperoni.
- Cep 175 °C temperatūrā apmēram 30 minūtes. Sieram jāizkūst un jāsāk kļūt brūnam.
- Ja tas sāk apbrūnēt par ātru, tad traukam jāuzklāj folija.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!