Sastāvdaļas
- vistas fileja
- sojas mērce
- sāls, pipari
- kaltēts baziliks
- ķiploki
- 1/2 sīpola
- svaigi šampinjoni
- tomāti
- 200 ml skābā krējuma
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek marinēties sojas mērces, piparu, sāls, bazilika, ķiploku, sakapāta sīpola maisījumā.
- Šampinjonus un tomātus sagriež gabaliņos.
- Vistas gaļu cep augu eļļā, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Pievieno šampinjonus, visu cep, pannai uzliek vāku, visu sutina uz mazas uguns, lai izdalās sula.
- Pievieno tomātus, vēl mazliet pasutina, pievieno skābo krējumu, pagaršo, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.
- Visu sautē 5-7 minūtes.
- Izvāra spageti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!