Spageti ar gaļas bumbiņām tomātu mērcē

Spageti ar gaļas bumbiņām tomātu mērcē Foto: Spageti ar gaļas bumbiņām tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 500 g liellopu maltās gaļas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 ola
  • 2 tomāti
  • 2 tējkarotes tomātu pastas
  • šķipsniņa maltu melno piparu
  • jūras sāls pēc garšas
  • 400 g spageti

Pagatavošana

  1. Katlā uzvāra sālsūdeni, izvāra spageti.
  2. Gatavo gaļas bumbiņas - sīpolu sīki sakapā, samaisa ar malto gaļu, sāli, pipariem, olu.
  3. No gaļas masas izveido bumbiņas, apviļā tās miltos.
  4. Pannā lej saulespuķu eļļu, viegli apcep gaļas bumbiņas, pievieno sagrieztus tomātus, sautē.
  5. Tomātu pastu samaisa ar nelielu daudzumu ūdens, pievieno gaļas bumbiņām.
  6. Pievieno garšvielas - piparus, sāli, sakapātus ķiplokus, itāļu garšvielas, turpina sautēt, kamēr gatavs.
  7. Gataviem spageti nolej ūdeni, pievieno vienu pilienu olīveļļas, ja vēlas, pieber nedaudz sāls.
  8. Spageti pasniedz samaisītus, dziļā šķīvī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes