Spageti ar asajām frikadelēm

Spageti ar asajām frikadelēm Foto: Spageti ar asajām frikadelēm

Sastāvdaļas

  • 200 g spageti
  • 400 g cūkgaļas maltās gaļas
  • 4 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
  • sāls, pipari
  • 1 ēdamkarote kečupa
  • 1 ēdamkarote franču sinepju
  • 1 čili pipars
  • 1 sīpols
  • 1 bundža konservētu tomātu savā sulā
  • 1 glāze buljona
  • 2 ēdamkarotes saldā krējuma
  • 1 tējkarote timiāna
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Spageti izvāra.
  2. Bļodā samaisa malto gaļu ar kečupu, sinepēm, sagrieztu čili piparu, 3 ēdamkarotēm Parmas siera, sāli, pipariem. 
  3. No maltās gaļas masas veido nelielas bumbiņas.
  4. Pannā uzkarsē eļļu un apcep frikadeles no abām pusēm. 
  5. Frikadeles izņem no pannas un cep tajā sagrieztu sīpolu - 3-4 minūtes, ik pa brīdim apmaisa.
  6. Pielej buljonu, pievieno kečupu, 1 ēdamkaroti Parmas siera, timiānu - sautē 5 minūtes.
  7. Liek frikadeles atpakaļ pannā, turpina sautēt, pielej saldo krējumu, samaisa.
  8. Pasniedzot, frikadeles liek virsū spageti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes