Soļanka ar kūpinātas vistas gaļu

Soļanka ar kūpinātas vistas gaļu Foto: Soļanka ar kūpinātas vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 200 g kūpinātas vistas gaļas
  • 12 olīvas bez kauliņiem
  • 4 cīsiņi
  • 2 sālīti gurķi
  • 2 sardeles
  • 1 citrons
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 4 ēdamkarotes kaperu
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas

Pagatavošana

  1. Salmiņos sagriež burkānu un sīpolu, kopā apcep augu eļļā, pievienojot tomātu pastu, cep, kamēr mīksti.
  2. Gurķus sagriež gabaliņos, bez taukvielām apcep, kamēr iztvaiko šķidrums.
  3. Cīsiņus un sardeles sagriež šķēlītēs.
  4. Citronu sagriež šķēlītēs, gabaliņos sagriež vistas gaļu.
  5. Vistas gaļu liek katlā, pārlej ar 3 litriem ūdens, 20 minūtes vāra.
  6. Buljonā liek pārējos gaļas produktus, dārzeņus, olīvas, vāra 15 minūtes, pieber sāli, piparus.
  7. Soļanku lej šķīvjos, katrā šķīvī liek kaperus, citrona šķēlīti, skābo krējumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes