Sastāvdaļas
- 470 ml trekna saldā krējuma
- 1 ēdamkarote cukura
- 2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas
- 450 g „Mascarpone” siera (istabas temperatūrā)
- 255 g plānas šokolādes vafeles
- kakao pulveris (pēc izvēles)
Pagatavošana
- Viegli ietauko ar cepamo papīru pārklātu kūkas formu ar noņemamām malām. Tukšu dziļu bļodu ievieto saldētavā 10 minūtes.
- Tad atdzesētajā bļodā ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu, cukuru un kafiju apmēram 2 minūtes stingrā masā.
- Tad pakāpeniski pievieno „Mascarpone” sieru, rūpīgi samaisa un atstāj uz brīdi.
- Daļu plāno šokolādes vafeļu ieklāj kūkas formas pamatnē, pārklāj ar siera krēmu.
- Darbības atkārto līdz visas sastāvdaļas izliktas, beidz ar krēma kārtu.
- Pārklāj kūkas formu ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī uz nakti.
- Pirms pasniegšanas dekorē ar kakao pulveri vai pēc savas gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!