Šokolādes un pistāciju deserts

Šokolādes un pistāciju deserts Foto: Šokolādes un pistāciju deserts

Sastāvdaļas

  • 200 g tumšās vai piena šokolādes
  • 25 g sviesta
  • 200 g vārīta iebiezinātā piena
  • 120 g pistāciju

Pagatavošana

  1. Šokolādi salauž gabaliņos, liek bļodā kopā ar sviestu un iebiezināto pienu.
  2. Bļodu liek silta ūdens peldē, maisa, kamēr šokolāde un sviests izkūst, iegūstot viendabīgu masu.
  3. Pistācijas rupji sakapā, pievieno šokolādes maisījumam, samaisa.
  4. Tad maisījumu lej veidnē, kas izklāta ar foliju, atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  5. Tad veidni liek ledusskapī, lai masa sastingst.
  6. Pirms pasniegšanas desertu izņem no ledusskapja, izņem no folijas un sagriež gabaliņos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes