Sastāvdaļas
- 200 g tumšās vai piena šokolādes
- 25 g sviesta
- 200 g vārīta iebiezinātā piena
- 120 g pistāciju
Pagatavošana
- Šokolādi salauž gabaliņos, liek bļodā kopā ar sviestu un iebiezināto pienu.
- Bļodu liek silta ūdens peldē, maisa, kamēr šokolāde un sviests izkūst, iegūstot viendabīgu masu.
- Pistācijas rupji sakapā, pievieno šokolādes maisījumam, samaisa.
- Tad maisījumu lej veidnē, kas izklāta ar foliju, atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- Tad veidni liek ledusskapī, lai masa sastingst.
- Pirms pasniegšanas desertu izņem no ledusskapja, izņem no folijas un sagriež gabaliņos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!