Sastāvdaļas
- 100 g sviesta
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 2 olas
- 1 glāze miltu
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1-2 tējkarotes kakao pulvera
Krēmam:
- 300 skābā krējuma
- 150 g cukura
Pagatavošana
- Sviestu izkausē, samaisa ar iebiezināto pienu, olām un miltiem.
- Pievieno dzēstu sodu(ar citronu sulu).
- Samīca mīklu, sadala 3 daļās, vienai daļai pievieno kakao pulveri.
- Cep biskvītus.
- Gatavo krēmu - ar mikseri sakuļ skābo krējumu ar cukuru, aptuveni 5 minūtes.
- Krēmu uzklāj karstiem biskvītiem, pa bišķītim, lai tas uzsūcas, nevis notek.
- Tortes virsmu rotā ar šokolādi un ogām.
- Pirms pasniegšanas, kādu laiku torti patur ledusskapī, lai "nostāvas".
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!