Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 400 g iebiezinātā piena
- 2 olas
- 150 g miltu
- 50 g kakao pulvera
- 15 g cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
Krēmam:
- 400 ml skābā krējuma 25% tauku
- pūdercukurs pēc garšas
- 2-3 ēdamkarotes Nutellas krēma
Pagatavošana
- Gatavo krēmu - skābo krējumu, pūdercukuru, Nutellas krēmu sakuļ ar mikseri gaisīgā masā.
- Gatavo mīklu - iebiezināto pienu sakuļ ar olām, izmantojot putojamo slotiņu.
- Visas sausās mīklas sastāvdaļas samaisa, iesijā iebiezinātā piena maisījumā - kārtīgi samaisa.
- No cepamā papīra izgriež 8 apļus - 22 cm diametrā.
- Uz 7 cepamā papīra apļiem liek 2 ēdamkarotes mīklas, izlīdzina to, cep 200°C temperatūrā, 5-7 minūtes.
- Atlikušo mīklu uzklāj uz 8 cepamā papīra apļa, ļoti plānā kārtiņā, cep tāpat, kā iepriekšējos - gatavu sadrupina drupačās.
- Starp biskvītiem klāj krēmu, kā arī, ar krēmu noklāj tortes sānus un virsmu.
- Visu torti apkaisa ar biskvīta drupačām, rotā ar piparmētru lapiņām.
- Torti atstāj uz 1 stundu, lai garšas savelkas, tad var pasniegt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!