Sastāvdaļas
Mīklai:
- 250 g sviesta
- 200 g cukura
- 200 g miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 4 olas
- 4 ēdamkarotes piena
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
Pildījumam:
- 500 ml piena
- 6 ēdamkarotes mannas graudu
- 200 g sviesta
- 200 g cukura
- 200 g kokosriekstu skaidiņu
Glazūrai:
- 200 g piena šokolādes
Pagatavošana
- Izkausē sviestu un sajauc visas mīklai nepieciešamās sastāvdaļas.
- Iegūto mīklu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar cepamo papīru un nedaudz ietaukota.
- Cep 50 minūtes 175°C temperatūrā.
- Gatavo biskvītu horizontāli sagriež 2 kārtās.
- Krēms: Nelielā katliņā ielej pienu un, kad tas sāk vārīties pievieno mannas graudus.
- Ar elektrisko putotāju sakuļ sviestu un cukuru, tad pievieno mannas putru, kokosriekstu skaidiņas un samaisa viendabīgā masā.
- Krēmu pārklāj starp biskvītiem un kūkas virsmu, bet izkausētu šokolādi pārklāj pār virsējās krēma kārtas
- Ievieto kūku ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!