Šokolādes torte ar Maskarpones siera krēmu

Šokolādes torte ar Maskarpones siera krēmu Foto: Šokolādes torte ar Maskarpones siera krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 225 g miltu
  • 3 olas
  • 250 g skābā krējuma
  • 250 g cukura
  • 3/4 tējkarotes sāls
  • 1 un 3/4 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1/2 tējkarotes sodas
  • 2 tējkarotes vaniļas esences
  • 220 g sviesta
  • 50 g kakao pulvera
  • 60 g valriekstu

Krēmam:

  • 250 g Maskarpones siera
  • 250 ml trekna saldā krējuma
  • 100 g pūdercukura
  • 50 g kakao pulvera

Pagatavošana

  1. Gatavo biskvītu - samaisa drupinātus valriekstus, miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri un sodu.
  2. Citā bļodā samaisa olas, skābo krējumu, vaniļas esenci un kakao pulveri - sakuļ.
  3. Valriekstu maisījumam pievieno mīkstu sviestu un 2-3 ēdamkarotes sviesta šķidruma.
  4. Valriekstu maisījumu samaisa pastveidīgā masā, pielej vēl atlikušo sviesta šķidrumu un kārtīgi samaisa.
  5. Cep biskvītu 175°C temperatūrā, 35-45 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss - gatavs!
  6. Gatavo krēmu - blenderī, nelielā ātrumā, sakuļ Maskarpones sieru ar pūdercukuru, kakao pulveri.
  7. Pievieno saldo krējumu un sakuļ biezu krēmu.
  8. Biskvītu sagriež 3 daļās, starp kārtām ieklāj krēmu un torti noklāj ar krēmu, rotā ar ogām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes