Sastāvdaļas
- 2 ēdamkarotes margarīna
- 2 glāzes skābā krējuma
- 1 ola
- 2 glāzes cukura
- 1-1.5 glāzes miltu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Krēmam:
- skābais krējums
- cukurs
Pagatavošana
- Margarīnu izkausē, sakuļ ar olu un cukuru, pievieno skābo krējumu.
- Pievieno daļu miltus, otru daļu miltu samaisa ar kakao pulveri - arī pievieno mīklai.
- Cep 2 biskvītus, vienu ar kakao, otru - bez.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, cep 180°C temperatūrā, 45 minūtes, cepšanas beigās, temperatūru samazina līdz 150 grādiem.
- Gatavo krēmu - skābo krējumu samaisa ar cukuru, liek uz 1 stundu ledusskapī, kult nevajag!
- Gatavu krēmu ziež starp biskvītiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!