Sastāvdaļas
- 1,5 glāzes miltu
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 tējkarote sodas
- šķipsniņa sāls
- 1 glāze cukura
- 1/4 glāzes eļļas
- 1 glāze ūdens
- 1/2 ēdamkarotes vaniļas ekstrakta
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 1/4-1/2 tējkarotes šķīstošās kafijas dzēriena
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, ietauko to ar eļļu, pārkaisa ar miltiem.
- Miltus samaisa ar kakao, sodu, sāli.
- Citā bļodā samaisa cukuru, eļļu, ūdeni, citrona sulu, kafiju, maisa, kamēr cukurs ir pilnībā izkusis.
- Abus maisījumus samaisa viendabīgā masā.
- Mīklu lej veidnē, cep 35-40 minūtes.
- Ja vēlas, pīrāgu var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi.
- Pīrāgu pilnībā atdzesē, tad sagriež.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!