Sastāvdaļas
- 2 ēdamkarotes cukura
- 3 glāzes piena
- 300 g miltu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 3 olas
- 2-3 ēdamkarotes augu eļļas
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar sāli un cukuru.
- Pievieno glāzi piena un vēlreiz sakuļ, pievieno miltus un vēlreiz sakuļ, pakāpeniski pielej atlikušo pienu - mīklai jāsanāk pietiekoši šķidrai.
- 1/3 mīklas lej citā bļodā, pievieno kakao pulveri un kārtīgi samaisa.
- Panna ir kārtīgi jāuzkarsē.
- Pannā lej mazliet gaišās mīklas, 1/2 kausiņa, vienmērīgi izlej pa visu pannu, mazliet pacep.
- Ar tējkaroti ņem tumšo mīklu un veido zīmējumu uz gaišās pankūkas, apgriež pankūku un cep no otras puses.
- Tāpat rīkojas, cepot tumšās pankūkas.
- Pankūkas pasniedz siltas vai arī aukstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!