Šokolādes kūka 10 minūtēs

Šokolādes kūka 10 minūtēs Foto: Šokolādes kūka 10 minūtēs

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 100 g sviests
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 100 g cukurs
  • 3 olas
  • 100 g milti
  • 2 tējkarotes brendija
  • 1 tējkarote cepamā pulvera (vai dzēstās soda)

Krēmam:

  • 1 ola
  • 1/2 tase pūdercukurs
  • 100 g mīksta sviesta

Vaniļas krēmam:

  • vanilīns

Šokolādes krēmam:

  • 1/2 tāfelītes šokolādes (kausēta)
  • 1/2 šokolādes tāfelītes rotāšanai

Pagatavošana

  1. Sviestu un šokolādes gabaliņus kausēt mikroviļņu krāsnī 2 minūtes.
  2. 100 g cukura sakult ar 3 olām.
  3. Pievienot miltus, cepamo pulveri, brendiju un izkausētu šokolādi un sviestu. Mīklu labi samaisīt.
  4. Cept mikroviļņu krāsnī 7 minūtes.
  5. Kamēr biskvīts cepas, gatavojam krēmu - vienu olu putojam ar pūdercukuru, sajaucam ar mīkstu sviestu un pievienojam vanilīnu vai kausētu šokolādi, atkarībā no tā kādu krēmu vēlamies pagatavot.
  6. Biskvītam ļaujam atdzist, tad to sagriežam gareniski 4 vai 5 daļās, smērējam krēmu un apkaisām to ar šokolādes gabaliņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes