Šokolādes kūka 10 minūtēs

Šokolādes kūka 10 minūtēs Foto: tortesunkukas.lv

Sastāvdaļas

Biskvītam:
● 100 g sviests
● 100 g tumšās šokolādes
● 100 g cukurs
● 3 olas
● 100 g milti
● 2 tējkarotes brendija
● 1 tējkarote cepamā pulvera (vai dzēstās soda)
Krēmam:
● 1 ola
● 1/2 tase pūdercukurs
● 100 g mīksta sviesta
Vaniļas krēmam:
● vanilīns
Šokolādes krēmam:
● 1/2 tāfelītes šokolādes (kausēta)
● 1/2 šokolādes tāfelītes rotāšanai

Pagatavošana

    1. Sviestu un šokolādes gabaliņus kausēt mikroviļņu krāsnī 2 minūtes.
    2. 100 g cukura sakult ar 3 olām.
    3. Pievienot miltus, cepamo pulveri, brendiju un izkausētu šokolādi un sviestu. Mīklu labi samaisīt.
    4. Cept mikroviļņu krāsnī 7 minūtes.
    5. Kamēr biskvīts cepas, gatavojam krēmu - vienu olu putojam ar pūdercukuru, sajaucam ar mīkstu sviestu un pievienojam vanilīnu vai kausētu šokolādi, atkarībā no tā kādu krēmu vēlamies pagatavot.
    6. Biskvītam ļaujam atdzist, tad to sagriežam gareniski 4 vai 5 daļās, smērējam krēmu un apkaisām to ar šokolādes gabaliņiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes