Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 100 g sviests
- 100 g tumšās šokolādes
- 100 g cukurs
- 3 olas
- 100 g milti
- 2 tējkarotes brendija
- 1 tējkarote cepamā pulvera (vai dzēstās soda)
Krēmam:
- 1 ola
- 1/2 tase pūdercukurs
- 100 g mīksta sviesta
Vaniļas krēmam:
- vanilīns
Šokolādes krēmam:
- 1/2 tāfelītes šokolādes (kausēta)
- 1/2 šokolādes tāfelītes rotāšanai
Pagatavošana
- Sviestu un šokolādes gabaliņus kausēt mikroviļņu krāsnī 2 minūtes.
- 100 g cukura sakult ar 3 olām.
- Pievienot miltus, cepamo pulveri, brendiju un izkausētu šokolādi un sviestu. Mīklu labi samaisīt.
- Cept mikroviļņu krāsnī 7 minūtes.
- Kamēr biskvīts cepas, gatavojam krēmu - vienu olu putojam ar pūdercukuru, sajaucam ar mīkstu sviestu un pievienojam vanilīnu vai kausētu šokolādi, atkarībā no tā kādu krēmu vēlamies pagatavot.
- Biskvītam ļaujam atdzist, tad to sagriežam gareniski 4 vai 5 daļās, smērējam krēmu un apkaisām to ar šokolādes gabaliņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!