Šokolādes – ķiršu torte ar biezpiena krēmu

Šokolādes – ķiršu torte ar biezpiena krēmu Foto: Šokolādes – ķiršu torte ar biezpiena krēmu

Sastāvdaļas

  • 100 g šokolādes
  • 150 g sviesta
  • 150 g cukura
  • 4 olas
  • 150 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 300 g biezpiena
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 300 g ķiršu
  • 1/4 tējkarotes sāls

Pagatavošana

  1. Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.
  2. 2 olas un 1/3 cukura sakuļ, pievieno sāli un vaniļas cukuru.
  3. Biezpienu sajauc ar atlikušo cukuru un olām, sakuļ ar elektrisko putotāju.
  4. Saputotajām olām ar cukur pievieno izkausēto šokolādi ar sviestu.
  5. Tad pievieno miltus un cepamo pulveri, visu rūpīgi samaisa.
  6. Kūkas formu pārklāj ar cepamo papīru, nedaudz ietauko un ieklāj 1/3 daļu mīklas.
  7. Pārklāj ar 1/2 biezpiena masas un izkārto 150 g ķiršus.
  8. Tad atkal klāj pāri mīklu, atlikušo biezpiena masu un ķiršus, torti nobeidz ar atlikušo mīklas kārtu.
  9. Liek cepties 180°C temperatūrā aptuveni 50 - 60 minūtes.
  10. Pasniedz atdzesētu vai atdzesētu līdz istabas temperatūrai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes