Sastāvdaļas
- 4 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 ola
- 3 ēdamkarotes piena
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- 1/4 tējkarotes vanilīna
- 1 ēdamkarote sīki sakapātas šokolādes
Pagatavošana
- Ietaukotā krūzē liek miltus, kakao, cukuru - visu kārtīgi samaisa.
- Iesit krūzē olu un kārtīgi sakuļ, lai nepaliek kunkuļu.
- Pielej pienu, eļļu, vanilīnu, šokolādi, visu samaisa.
- Krūzi liek mikroviļņu krāsnī uz 3 minūtēm, augstākajā temperatūrā.
- Cep, kamēr kēkss beidz pacelties.
- Ja vēlas, kēksu var atstāt krūzē, vai izņemt no tās, ar naža palīdzību.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!