Šokolādes kefīra kūka

Šokolādes kefīra kūka Foto: Šokolādes kefīra kūka

Sastāvdaļas

  • 300 g kefīra
  • 1 tase cukura
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 tējkarote sodas
  • 2 glāzes miltu

Krēmam:

  • 400 g skābā krējuma
  • 1 tase cukura
  • 200 g sviesta

Pagatavošana

  1. Dziļā bļodā ar elektrisko putotāju sakuļ olas, augu eļļu un kefīru.
  2. Atsevišķā bļodā sajauc visu sauso - miltus, cukuru, sodu un kakao.
  3. Sauso sastāvdaļu maisījumam pievieno sakultās olas un labi samaisa.
  4. Iegūto mīklu ieliek ietaukotā formā un cep 50 minūtes 170 - 200°C temperatūrā.
  5. Kad biskvīts izcepies, atdzesē to un sagriež horizontāli 3 daļās.
  6. Katru kārtu pārklāj ar krēmu, liek vienu virs otras, apkaisa ar šokolādi un riekstiem.
  7. Krēmam: Izkausē sviestu.
  8. Sajauc to ar krējumu un cukuru, labi sakuļ.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes