Sastāvdaļas
- 300 g kefīra
- 1 tase cukura
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 tējkarote sodas
- 2 glāzes miltu
Krēmam:
- 400 g skābā krējuma
- 1 tase cukura
- 200 g sviesta
Pagatavošana
- Dziļā bļodā ar elektrisko putotāju sakuļ olas, augu eļļu un kefīru.
- Atsevišķā bļodā sajauc visu sauso - miltus, cukuru, sodu un kakao.
- Sauso sastāvdaļu maisījumam pievieno sakultās olas un labi samaisa.
- Iegūto mīklu ieliek ietaukotā formā un cep 50 minūtes 170 - 200°C temperatūrā.
- Kad biskvīts izcepies, atdzesē to un sagriež horizontāli 3 daļās.
- Katru kārtu pārklāj ar krēmu, liek vienu virs otras, apkaisa ar šokolādi un riekstiem.
- Krēmam: Izkausē sviestu.
- Sajauc to ar krējumu un cukuru, labi sakuļ.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!