Šokolādes kanēļa sirsniņas

Šokolādes kanēļa sirsniņas Foto: Šokolādes kanēļa sirsniņas

Sastāvdaļas

  • 160 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 2 glāzes miltu
  • 60 g kakao pulvera
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 150 g tumšā šokolāde

Pagatavošana

  1. Saputot sviestu un cukuru ar mikserpulti.
  2. Pievienojot vienu olu, turpina putot. Sajauc sausās sastāvdaļas.
  3. Pakāpeniski tās samaisa ar sviestu. Visu rūpīgi samaisa.
  4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220°C temperatūrai. Cepešpannu pārklāj ar cepamo papīru.
  5. Mīklu izrullē. Ar sirds formas formiņu izspiediet no mīklas cepumus.
  6. Pirms cepšanas ielieciet mīklu ledusskapī uz pāris stundām.
  7. Lieciet uz pannas un cepiet 5-6 minūtes. Ļaujiet izceptajiem cepumiem atdzist.
  8. Izkausē tumšo šokolādi ūdens peldē. Izkausētajā šokolādē iemērc cepuma vienu pusi.
  9. Liek uz papīra, ļauj šokolādei sacietēt.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes