Sastāvdaļas
- 160 g sviesta
- 200 g cukura
- 2 olas
- 2 glāzes miltu
- 60 g kakao pulvera
- 1 tējkarote kanēļa
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1/2 tējkarote sāls
- 150 g tumšā šokolāde
Pagatavošana
- Saputot sviestu un cukuru ar mikserpulti.
- Pievienojot vienu olu, turpina putot. Sajauc sausās sastāvdaļas.
- Pakāpeniski tās samaisa ar sviestu. Visu rūpīgi samaisa.
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220°C temperatūrai. Cepešpannu pārklāj ar cepamo papīru.
- Mīklu izrullē. Ar sirds formas formiņu izspiediet no mīklas cepumus.
- Pirms cepšanas ielieciet mīklu ledusskapī uz pāris stundām.
- Lieciet uz pannas un cepiet 5-6 minūtes. Ļaujiet izceptajiem cepumiem atdzist.
- Izkausē tumšo šokolādi ūdens peldē. Izkausētajā šokolādē iemērc cepuma vienu pusi.
- Liek uz papīra, ļauj šokolādei sacietēt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!