Sastāvdaļas
- 250 ml piena
- 50 g rūgtās šokolādes
- 2 ēdamkarotes kafijas pulvera
- 2 ēdamkarotes cukurniedru cukura
- 2 šķipsniņas malta kanēļa
- vanilīns
- malts muskatrieksts
- 2 šķipsniņas maltu krustnagliņu
Pagatavošana
- Pienu karsē katliņā, pievieno salauztu šokolādi, cukuru, garšvielas, kafiju.
- Karsē, kuļot ar putojamo slotiņu, kamēr šokolāde un cukurs ir izkusuši.
- Nedrīkst uzvārīt!
- Ja vēlas, var pievienot mazliet malta čili pipara.
- Maisījumu izkāš, lej tasītēs, atstājot mazliet vietas putukrējumam.
- Rotā ar putukrējumu, pārkaisa ar maltu kanēli.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!