Sastāvdaļas
- 2 olas
- 80 g rūgtās šokolādes
- 50 g sviesta
- 40 g cukura
- 30 g miltu
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 210°C temperatūrai.
- Olas viegli sakuļ ar cukuru.
- Šokolādi ar sviestu izkausē karsta ūdens peldē, mazliet atdzesē, pievieno olu maisījumam.
- Iegūto masu uzmanīgi samaisa, pievieno miltus.
- Mīklu kuļ ar putojamo slotiņu, kamēr pazūd kunkuļi.
- Mīklu lej veidnēs, kas ietaukotas ar eļļu un pārkaisītas ar miltiem.
- Cep krāsnī 8 minūtes, tad pildījums būs šķidrs, 10 - pašķidrs, 12 - stingrs.
- Desertu pasniedz siltu, ar saldējumu vai ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!