Šokolādes deserts

Šokolādes deserts Foto: Šokolādes deserts

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 80 g rūgtās šokolādes
  • 50 g sviesta
  • 40 g cukura
  • 30 g miltu

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 210°C temperatūrai.
  2. Olas viegli sakuļ ar cukuru.
  3. Šokolādi ar sviestu izkausē karsta ūdens peldē, mazliet atdzesē, pievieno olu maisījumam.
  4. Iegūto masu uzmanīgi samaisa, pievieno miltus.
  5. Mīklu kuļ ar putojamo slotiņu, kamēr pazūd kunkuļi.
  6. Mīklu lej veidnēs, kas ietaukotas ar eļļu un pārkaisītas ar miltiem.
  7. Cep krāsnī 8 minūtes, tad pildījums būs šķidrs, 10 - pašķidrs, 12 - stingrs.
  8. Desertu pasniedz siltu, ar saldējumu vai ogām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes