Sastāvdaļas
- 1,5 glāzes miltu
- 1/2 glāzes kakao pulvera
- 3/4 tējkarotes cepamā pulvera
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 glāzes mīksta sviesta
- 1,5 glāzes cukura
- 1/2 glāzes zemesriekstu sviesta
- 2 olas
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 350 g šokolādes konfekšu
- 100 g drupinātu riekstu pēc izvēles
Pagatavošana
- Sviestu samaisa ar olām un zemesriekstu sviestu.
- Pievieno kakao pulveri, miltus, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, šokolādes konfektes, riekstus, visu sakuļ.
- No mīklas veido cepumus.
- Uzkarsē krāsni līdz 180°C temperatūrai.
- Cepumus liek veidnē, kurā ieklāts cepamais papīrs, cep 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!