Sastāvdaļas
- 250 g iebiezinātā piena
- 180 g sviesta
- 250 g brokastu pārslu šokolādes bumbiņu
- 100 g grauzdētu zemesriekstu
Pagatavošana
- Sviestu atstāj istabas temperatūrā, lai tas kļūst mīksts, tad sakuļ ar mikseri viendabīgā masā.
- Pakāpeniski pievieno iebiezināto pienu, katru reizi sakuļot ar mikseri.
- Jāsanāk biezam krēmam, jāskatās, lai tas nebūtu šķidrs.
- Krēmam pievieno grauzdētus zemesriekstus, samaisa.
- Pēdējās pievieno šokolādes bumbiņas, uzmanīgi samaisa.
- Lēzenā šķīvī liek noņemamās veidnes gredzenu, to aptin ar, strēmelēs sagrieztu cepamo papīru, kas ieziests ar augu eļļu.
- Saliek torti gredzenā, tad liek ledusskapī, uz 3-4 stundām.
- Tortes rotāšanai var izmantot šokolādes cepumu drupačas vai rīvētu tumšo šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!