Šokolādes biskvīts

Šokolādes biskvīts Foto: Šokolādes biskvīts

Sastāvdaļas

● 4 olas
● 2 glāzes cukura
● 1 glāze piena
● 1 glāze augu eļļas
● 1 paciņa vaniļas cukura
● 3 ēdamkarotes kakao pulvera
● 1 paciņa cepamā pulvera
● 2 glāzes miltu

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno eļļu, pienu, kakao pulveri - visu samaisa.
  2. Glāzē ielej daļu no iegūtās masas, tā būs nepieciešama glazūrai.
  3. Miltus un cepamo pulveri samaisa, iesijā olu - kakao masā, sakuļ ar mikseri.
  4. Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī, 45 minūtes.
  5. Karstajam biskvītam pārlej iepriekš atlikto glāzi kakao masas, atdzesē.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes