Sastāvdaļas
- 4 olas
- 2 glāzes cukura
- 1 glāze piena
- 1 glāze augu eļļas
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 paciņa cepamā pulvera
- 2 glāzes miltu
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno eļļu, pienu, kakao pulveri - visu samaisa.
- Glāzē ielej daļu no iegūtās masas, tā būs nepieciešama glazūrai.
- Miltus un cepamo pulveri samaisa, iesijā olu - kakao masā, sakuļ ar mikseri.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī, 45 minūtes.
- Karstajam biskvītam pārlej iepriekš atlikto glāzi kakao masas, atdzesē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!