Šokolādes biskvīts

Šokolādes biskvīts Foto: Šokolādes biskvīts

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 2 glāzes cukura
  • 1 glāze piena
  • 1 glāze augu eļļas
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 2 glāzes miltu

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno eļļu, pienu, kakao pulveri - visu samaisa.
  2. Glāzē ielej daļu no iegūtās masas, tā būs nepieciešama glazūrai.
  3. Miltus un cepamo pulveri samaisa, iesijā olu - kakao masā, sakuļ ar mikseri.
  4. Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī, 45 minūtes.
  5. Karstajam biskvītam pārlej iepriekš atlikto glāzi kakao masas, atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes