Šokolādes-biezpiena torte

Šokolādes-biezpiena torte Foto: Šokolādes-biezpiena torte

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 4 olas 
  • 150 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 100 g šokolādes
  • mazliet piena
  • 2 glāzes miltu
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 1 jogurts bez piedevām
Krēmam:
  • 300 g biezpiena
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 50 g pūdercukura
  • 200 g trekna skābā krējuma 
Glazūrai:
  • 100 g šokolādes
  • mazliet piena

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno vaniļas cukuru.
  2. Izkausē šokolādi - salauž to gabaliņos, liek traukā, uzlej mazliet piena un liek mikroviļņu krāsnī.
  3. Izkausēto šokolādi, kopā ar jogurtu pievieno sakultajām olām.
  4. Pievieno miltus un cepamo pulveri, samaisa, lej veidnē.
  5. Cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
  6. Gatavu biskvītu izņem no krāsns, atdzesē, sagriež 2 daļās, starp kārtām ziež krēmu.
  7. Gatavo krēmu - biezpienu izberž caur sietu, pievieno pūdercukuru, iebiezināto pienu, skābo krējumu.
  8. Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī uz 15 minūtēm.
  9. Starp biskvīta kārtām ziež krēmu, uz virsējās kārtas arī ziež krēmu un pārlej šokolādes glazūru.
  10. Glazūrai - šokolādi salauž gabaliņos, pielej pienu, izkausē mikroviļņu krāsnī, atdzesē un pārlej tortei.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes