Šokolādes-biezpiena kēksi

Šokolādes-biezpiena kēksi Foto: Šokolādes-biezpiena kēksi

Sastāvdaļas

Pildījumam:
  • 250 g mīksta biezpiena
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
Mīklai:
  • 200 g miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 ola
  • 180 g cukura
  • 100 ml augu eļļas
  • 300 ml jogurta bez piedevām

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  2. Mazās kēksu veidnītes ietauko.
  3. Biezpienu sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru.
  4. Izsijātus miltus samaisa ar cepamo pulveri un kakao pulveri.
  5. Olu sakuļ ar cukuru, augu eļļu, jogurtu, pievieno miltu maisījumu - kārtīgi samaisa.
  6. Mīklu sadala 2 daļās.
  7. Vienu mīklas daļu liek veidnītēs, mīklā liek 2 tējkarotes pildījuma, virsū liek atlikušo mīklu.
  8. Cep, kamēr gatavi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes