Sastāvdaļas
- 40 g želatīna
- 2 glāzes piena
- 500 g biezpiena
- 400 g skābā krējuma
- 3/4 glāzes cukura
- 2 ēdamkarotes vaniļas cukura
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
Pagatavošana
- Želatīnu pārlej ar pienu un atstāj uzbriest. Tad liek to kausēties uz mazas uguns, nepārtraukti maisot, un pievieno vaniļas cukuru. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- Biezpienu sasmalcina virtuves kombainā vai ar blenderi.
- Atdzesēto želatīna masu sajauc ar skābo krējumu un pievieno biezpienam.
- Biezpiena masu sadala divās daļās, vienai no tām pievienojot kakao pulveri.
- Kūkas formu pārklāj ar pārtikas plēvi, ieklāj tajā vienu no masām un ievieto ledusskapī uz 20 minūtēm.
- Kad pirmā kārta sacietē, pārklāj ar otru masu un ievieto to ledusskapī uz nakti.
- Pasniedz sagrieztu kvadrātiņos, ar augļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!