Šokolādes – biezpiena deserts ar samazinātu tauku saturu

Šokolādes – biezpiena deserts ar samazinātu tauku saturu Foto: Šokolādes – biezpiena deserts

Sastāvdaļas

  • 400 g liesa biezpiena
  • 100 g vājpiena
  • 20 g medus
  • 15 g želatīna
  • 1 glāze vārīta, atdzesēta ūdens
  • 50 g kakao pulvera

Pagatavošana

  1. Želatīnu pārlej ar glāzi ūdens un atstāj uzbriest 30 minūtes. 
  2. Tad, ja būs nepieciešams, nolej ūdeni no želatīna un liek to nelielā katliņā karsēties.
  3. Pievieno pienu, biezpienu, kakao pulveri un medu. Visu rūpīgi samaisa ar blenderi vai elektrisko putotāju viendabīga masā.
  4. Masu iepilda sevis izvēlētajā formā un ievieto ledusskapī līdz sastingst.
  5. Dekorē pēc pašu gaumes un pasniedz ar svaigiem augļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes