Sastāvdaļas
- 500 g gatava šokolādes deserta
- 4 nogatavojušies banāni
- 1/2 glāzes medus
- 8 tējkarotes šokolādes sīrupa
- 1,5 glāzes biskvīta cepumu drupaču
- 5 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
Pagatavošana
- Cepumu drupačas samaisa ar daļu medus un zemesriekstu sviestu.
- Masu liek veidnē, izlīdzina un blīvi piespiež.
- Banāniem noņem mizu, sastampā biezenī.
- Lielā pannā liek atlikušo medu, banānu biezeni - karsē uz vidējas uguns 6 minūtes - bieži maisot, kamēr sabiezē, atdzesē pilnībā.
- Šokolādes desertu liek bļodā, ar mikseri sakuļ viendabīgā masā.
- Banānu masu uzmanīgi samaisa ar šokolādes desertu, liek virsū cepumu pamatnei.
- Veidni pārklāj ar pārtikas plēvi, liek saldētavā uz 4 stundām.
- Pirms pasniegšanas aplej ar šokolādes sīrupu, rotā ar banānu biezeņa bumbiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!