Sastāvdaļas
- 500 g šokolādes prjaņiku
- 500 g skābā krējuma
- 3 banāni
- 1/4 glāzes cukura
- šokolāde (pēc garšas)
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera
Pagatavošana
- Prjaņikus horizontāli sagriež 3 kārtās un novieto maliņā līdz būs nepieciešams.
- Krēms: Skābo krējumu sajauc ar kakao pulveri, cukuru un rūpīgi saputo ar elektrisko putotāju līdz cukurs pilnībā izkusis.
- Banānus nomizo un sagriež šķēlītēs.
- Sevis izvēlētā traukā izklāj pirmo prjaņiku slāni un starpas piepilda ar atlikušajām drupatām.
- Tad klāj daļu krēma un rūpīgi izlīdzina, izkārto banānu šķēlītes un atkal pārklāj ar krēmu.
- Darbības atkārto līdz visas sastāvdaļas izliktas.
- Atlikušo krēma daudzumu klāj pār kūkas virsmu un malām, dekorē ar banānu šķēlītēm vai pēc pašu gaumes.
- Ievieto ledusskapī uz diennakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!