Sastāvdaļas
- 150 g rūgtās šokolādes
- 3 olas
- 80 g sviesta
- 1 ēdamkarote kakao pulvera
- 3 ēdamkarotes cukura
- 100 g biezpiena
- 1 neliels banāns
- 3 ēdamkarotes miltu
Pagatavošana
- Karsta ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, tad samaisa viendabīgā masā.
- Miltus samaisa ar kakao pulveri.
- 2 olas sakuļ ar 2 ēdamkarotēm cukura, kamēr masa paliek gaiša.
- Olu masai pievieno šokolādes masu, miltu maisījumu, visu samaisa.
- Samaisa banānu, biezpienu, 1 olu, 1 ēdamkaroti cukuru, visu kārtīgi izmaisa, tā, lai nav kunkuļu.
- Ietaukotā veidnē liek šokolādes mīklu.
- Virsū lej biezpiena-banānu masu.
- Veido asimetriskus rotājumus ar karoti vai dakšiņu.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!