Šokolādes-auzu pārslu cepumi bez cukura

Šokolādes-auzu pārslu cepumi bez cukura Foto: Šokolādes-auzu pārslu cepumi bez cukura

Sastāvdaļas

 ● 200 g auzu pārslu
 ● 15 g kokosriekstu skaidiņu
 ● 2 tējkarotes kakao pulvera 
 ● 1 banāns 
 ● 70 g liesa piena

Pagatavošana

    1. Pusi auzu pārslu samaļ, pusi atstāj nemaltu.
    2. Auzu pārslām pievieno kokosriekstu skaidiņas, kakao pulveri - samaisa.
    3. Banānu sakuļ ar pienu viendabīgā masā.
    4. Kārtīgi samaisa visas sastāvdaļas.
    5. Veidnē ieklāj cepamo papīru.
    6. Ar mitrām rokām, no masas veido bumbiņas, liek veidnē. 
    7. Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes. 
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes