Šnicele mīklā

Šnicele mīklā Foto: Šnicele mīklā

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa gaļas
  • sinepes
  • 1 glāze kviešu miltu
  • 1/2 glāzes piena
  • 2 olas
  • sāls
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 konservēts gurķis
  • tauki

Pagatavošana

  1. Teļa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, plāni izdauza, pārziež ar sinepēm, 1 stundu patur ledusskapī.
  2. Izsijātos miltos iemaisa pienu, pieliek olu dzeltenumus ar sāli saputotus olu baltumus.
  3. Gaļas šķēles iemērc sagatavotajā mīklā, sakarsētos taukos cep gatavas.
  4. Izceptās šniceles sakārto cepešbļodā, pārlej ar karstu izkausētu sviestu.
  5. Uz katras šķēles uzliek gurķa vēdeklīti un zaļumu zariņu.
  6. Pasniedz ar dārzeņiem, kurus pārlej ar sabrūninātu sviestu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes