Šnicele ar sēnēm un liellopu gaļu

Šnicele ar sēnēm un liellopu gaļu Foto: Šnicele ar sēnēm un liellopu gaļu

Sastāvdaļas

  • liellopu gaļa
  • sāls
  • pipari
  • sēnes (baravikas)
  • skābs krējums
  • zaļumi
  • vārīti kartupeļi

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež pirksta biezuma šķēlēs, apcep brūnu, uzkaisa sāli un piparus.
  2. Katliņā vai veidnē liek kārtām gaļu un apceptas sēnes.
  3. Uzlej pannas atvairījumu un sautē, līdz gaļa mīksta.
  4. Tad pieliek skābu krējumu, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes