Sastāvdaļas
- 250 g smilšu cepumu
- 150 g sviesta
- 400 ml salda krējuma putošanai
- 3 - 4 banāni
- 325 ml vārīta iebiezināta piena
- 1 tējkarote šķīstošās kafija
- 1 deserta karote pūdercukura
Pagatavošana
- Sasmalcina cepumus, pielej izkausētu sviestu un samīca viendabīgu masu.
- Ņem tortes formu ar 24 cm diametru, liek tajā cepumu masu un veido tortes pamatni.
- Liek cepeškrāsnī 170°C temperatūrā un cep 10 - 15 minūtes. Atdzesē.
- Uz pamatnes klāj vārīto iebiezināto pienu.
- Banānus sagriež gareniski uz pusēm u liek pa virsu iebiezinātajam pienam.
- Saputo saldo krējumu, pievieno šķīstošo kafiju un pūdercukuru.
- Putukrējumu klāj pāri banānu kārtai, izlīdzina virsmu un liek ledusskapī uz vismaz 2 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!