Slinkie kāpostu tīteņi ar vistas gaļu

Slinkie kāpostu tīteņi ar vistas gaļu Foto: Slinkie kāpostu tīteņi ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

        ● 800 g vistas filejas
        ● 250-300 g kāpostu
        ● 1 burkāns
        ● 2 sīpoli
        ● 2/3 glāzes auzu pārslu
        ● 1 ola
        ● sāls, pipari pēc garšas
        ● dilles
        ● eļļa cepšanai
        ● 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
        ● 1 ēdamkarote tomātu pastas

Pagatavošana

  1. Kāpostus sakapā un aplej ar verdošu ūdeni.
  2. Samaļ vistas fileju, sīpolu, burkānu.
  3. Samaisa kāpostus, malto vistas gaļu, burkānu, sīpolus, auzu pārslas, sāls, piparus, dilles.  
  4. Pievieno olu un kārtīgi samaisa.
  5. Ar mitrām rokām veido olveida kotletes, cep sakarsētā eļļā, no abām pusēm, brūnganas.
  6. Gatavo mērci - skābo krējumu samaisa ar tomātu pastu, sāli, zaļumus, 1 glāzi ūdens, 1 ēdamkaroti majonēzes, 1 ēdamkaroti kečupa. 
  7. Nolej eļļu, liek pannā tīteņus, pārlej ar mērci, uzvāra, uguni samazina līdz minimumam, sautē, uzliekot vāku, 25-30 minūtes. 
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes