Sastāvdaļas
- 800 g vistas filejas
- 250-300 g kāpostu
- 1 burkāns
- 2 sīpoli
- 2/3 glāzes auzu pārslu
- 1 ola
- sāls, pipari pēc garšas
- dilles
- eļļa cepšanai
- 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
Pagatavošana
- Kāpostus sakapā un aplej ar verdošu ūdeni.
- Samaļ vistas fileju, sīpolu, burkānu.
- Samaisa kāpostus, malto vistas gaļu, burkānu, sīpolus, auzu pārslas, sāls, piparus, dilles.
- Pievieno olu un kārtīgi samaisa.
- Ar mitrām rokām veido olveida kotletes, cep sakarsētā eļļā, no abām pusēm, brūnganas.
- Gatavo mērci - skābo krējumu samaisa ar tomātu pastu, sāli, zaļumus, 1 glāzi ūdens, 1 ēdamkaroti majonēzes, 1 ēdamkaroti kečupa.
- Nolej eļļu, liek pannā tīteņus, pārlej ar mērci, uzvāra, uguni samazina līdz minimumam, sautē, uzliekot vāku, 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!